Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Bli med å skap løsninger sammen på Lebesby

Vi inviterer innbyggere og næringsliv til felles møte i prosjektene Modulbygda og Økt lokal verdiskaping av havbruksnæringa på Lebesby bygdetun, torsdag 19. mai kl 19-21.

Illustrasjonsbilde Plenums konsept modulbygda med rein

UNGDOMSFISKE I KOMMUNAL REGI 2022

Lebesby kommune ønsker tilbud på leie av båt med veileder/skipper for gjennomføring av ungdomsfiske i kommunal regi sommeren 2022.

Ungdomsfiske

Lebesby kommune fikk inn ett tilbud på utbygging av høyhastighets bredbånd i Veidnesklubben, Dyfjord og Kifjord

Lebesby kommune har et mål om at alle bygdene skal få tilgang på høyhastighets- og ikke forbruksbasert internettforbindelse. Områdene som nå gjenstår er Veidnesklubben, Dyfjord og Kifjord. Utbyggingsprosjektene har vært utlyst på offentlig anbud i perioden desember til februar, og ved tilbudsåpning den 22.02.2022 var det kommet inn ett tilbud.

Telenor Logo

Nye industriområder i Laksefjorden

I Lebesby kommunes nye arealplan har vi åpnet for flere områder på sjø og land for taredyrking, oppdrett og andre industriformål. 

Annonse

Kommunal kompensasjonsordning - 6. tildelingsrunde

Lebesby kommune er etter budsjettbehandling på Stortinget den 21. desember 2021, tildelt kr. 321.000 i kommunal kompensasjonsordning. Hensikten med midlene er å avhjelpe næringslivet som igjen ble rammet av nye smittevernstiltak. Søknadsfrist er satt til 20. februar 2022. 

Vil du være med å utvikle Modulbygda?

Lebesby kommune har fått kr 300 000 i utviklingsmidler fra Troms og Finnmark fylkeskommune til forprosjektet Modulbygda. Prosjektet følger opp Lebesbys deltakelse i innovasjonsprogrammet Gnist.

Modulbygda Plenum med rein