Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Møt arbeidslivet i Lebesby kommune!

Torsdag 26. januar arranger kommunen sammen med lokalt arbeidsliv en karrieredag på Idrettshallen i Kjøllefjord. Arrangementet er åpent for alle mellom kl. 12.30 - 14.00. 
Logo deltakere

Nytt fra næring på tampen av året

Nok et spennende og variert arbeidsår går mot slutten. I 2022 har næringsarbeidet til kommunen omhandlet tema som; rekruttering, saksbehandling av mange og ulike søknader, infrastruktur som blant annet havneutvikling og bredbånd/fiber, nye næringer som banker på døra og de mer tradisjonelle bærebjelkene i våres kommune. Og en del andre ting som har ramlet inn på skrivebordet.

Modulbygda - sluttrapport fra forprosjektet

Gjennom forprosjektet har vi undersøkt grunnlaget for å realisere konseptet Modulbygda og nye modeller for samskaping og inkludering.

Modulbygda Plenum med rein

Møte ang fiberprosjektet i Laksefjorden

Signal Bredbånd AS og Lebesby kommune inviterer til møte torsdag 16. juni kl. 18.00 på Lebesby Bygdetun. Har du spørsmål eller noe du ønsker å ta opp?

Signal logo

Offentlig ettersyn - søknad fra Grieg Seafood Finnmark AS

Søknaden gjelder utvidelse av settefiskanlegget på lokaliteten Adamselv 10665. Grieg Seafood Finnmark AS søker om økning av maksimal tillatt biomasse (MTB) på samme antall smolt som de har tillatelse til i dag (12 millioner).