Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Ledige stillinger

Rå natur, nordlys, rikt kulturliv og et varmt og inkluderende lokalsamfunn gjør Nordkyn til et attraktivt sted å være. Det å få rikelig med tid til familie og tid til egne fritidsinteresser er viktige elementer som mange setter stor pris på. I tillegg er det mange andre goder med å bosette seg her.

Finn ledige stillinger i Lebsby kommune
Interne utlysninger

Pa norsktoppen kart  1

Om Lebesby kommune

Lebesby kommune er en kyst - og fjordkommune i Midt-Finnmark. Kommunesenteret er Kjøllefjord som ligger på Nordkinnhalvøya. Lebesby kommune har 1346 innbyggere, hvorav ca 1000 bor i kommunesenteret Kjøllefjord. Øvrig bosetning langs Laksefjorden er sentrert omkring bygdene Dyfjord, Lebesby, Kunes og Veidnesklubben. Næringsveiene i kommunen er fiskeri, jordbruk, havbruk og offentlig tjenesteyting, samt privat handel og service. Lebesby er også kraftkommune med inntekter fra to vannkraftverk og en vindpark. Laksefjordens unike natur byr på mange opplevelser; langstrakte vidder som er et eldorado for fiske- og jaktinteresserte, og i ytre del av kommunen - storhavet, fuglefjell og rike fiskefelt. Hurtigruten anløper Kjøllefjord 2 ganger i døgnet. Nærmeste flyplass ligger i Mehamn, som er 34 km unna. Lebesby er kjent for sin optimisme og stå på-vilje, aktive ildsjeler og mangfoldet av lag og foreninger. Bolyst og omdømmearbeid står i fokus.

Fortrinn ved å bo og arbeide i Finnmark og Nord-Troms

I tillegg til alt det fantastiske finnmarkskysten kan by på, er det personlig og økonomiske fortrinn ved å bo og arbeide i Nord-Troms og Finnmark

  • nedskrivning av studielån med 10 % av opprinnelige lånebeløp, med maksimal nedskriving pr. år med kr. 25.000.-
  • mindre skatt
  • fritak for el-avgift