Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Nyheter og kunngjøringer

Innspill til nye stedsnavn

Lebesby kommune har fått oversendt 52 nye stedsnavn fra Kartverk i forbindelse med navnesak 2021/71. Det er kommunen som er ansvarlig for å kunngjøre at det er reist navnesak.

Kunngjøring av vedtatte stedsnavn

Kartverk har gjort vedtak i navnesak 2020/225 om skrivemåten av 154 norske stedsnavn i Lebesby kommune, som alle er naturnavn, bortsett fra løpenr. 31a, som er bruksnavn, og nr. 53, som er navnet på ei fyrlykt.

Kjøllefjord. Foto: Tonny Lunnan

Lebesby kommune søker kreative og nytenkende hoder til spennende innovasjonskonkurranse

I anledning deltakelse i innovasjonsprogrammet Gnist inviterer Lebesby kommune, Design og Arkitektur Norge og Nordic Edge til digitalt samskapingsverksted 20. april.  

6.4.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine til innbyggere mellom 18 og 64 år

Dette er en melding fra Lebesby kommune:

Til alle innbyggere mellom 18 og 64 år i Lebesby kommune. Kommunen ønsker å få registrert innbyggere som ønsker Covid-19 vaksine. Det vil bli innkalt i prioritert rekkefølge og vi ber derfor de som ønsker vaksine om å ta kontakt med lokal Koronatelefon på telefon nummer 97 99 09 50 og tast tallet 1 for å melde interesse.

Koronatelefonen vil være åpen for registrering fra og med onsdag 07.04.21 til og med fredag 09.04.21 mellom klokken 10.00 – 14.00.

Forslag om ikke å åpne for fiske etter anadrome laksefisk med faststående redskap i sjø i enkelte kommuner i Finnmark i 2021

Miljødirektoratet sender på høring forslag til endringer i forskrift 15. mars 2021 nr. 797 om fiske etter anadrome laksefisk i sjø. Forslaget innebærer at det ikke åpnes for laksefiske med faststående redskap i sjø i ytre deler av Lebesby kommune. 

Husk å følge smittevernsanbefalingene

Husk å følge smittevernsanbefalingene: 💦Ha god håndhygiene
🛫Begrens reisevirksomhet - Vi anbefaler at alle reiser som ikke er nødvendige utsettes
🙋‍♂️ ⬅️➡️💁‍♀️ Hold god avstand til andre og vis hensyn. Hold 2 meter avstand til andre der det er mulig, bortsett fra dem du bor med, kjæresten din eller 1-2 faste kontakter om du bor alene.

Fiber

Status for utbygging av bredbånd i Laksefjorden

Lebesby kommune har tidligere informert om tildelt tilskudd fra NKOM/Fylkeskommunen til bredbåndsutbygging i Laksefjorden. Troms og Finnmark fylkeskommune gjorde en felles utlysning med anbudsfrist 1. mars. Til sammen 11 områder ble lyst ut, derav to områder i Lebesby kommune; 1. Kunes og 2. Landersfjord-Bekkarfjord. 

Skranke og sentralbord er stengt fredag 26.3.21

Hvis du ringer sentralbord på tlf 97 99 09 00 vil du få 5 valg:
For legekontor tast 1. 
For sykehjem tast 2.
For hjemmebasert omsorg tast 3.
For økonomiavdeling tast 4.
For oppvekstetaten tast 5.
For direktenummer til våre avdelinger kan du se på telefonliste, øverst på hjemmesiden.