Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Nyheter og kunngjøringer

Telenor Norge utsetter nedleggelsen av kobbernettet i Lebesby til 2022

I dag har vi fått en gledelig melding fra Telenor Norge! De utsetter nedleggelsen av kobbersentralen i Lebesby til 2022. Vi er glad for at dialogen med Telenor har ført frem og at de har lyttet til oss. Lebesby kommune fortsetter arbeidet med å få et bedre bredbåndstilbud i Laksefjorden, og har også i år søkt fylkeskommunen om bredbåndsmidler. Kommunen har søkt om økt bevilgning til strekningen Landersfjord - Bekkarfjord, og en egen søknad for Kunes. Dette vil vi få svar på i løpet av høsten, og håper dermed å kunne lyse ut utbyggingsprosjektet på nytt.

Tilskudd til spesielle miljøtiltak i jordbruket (SMIL)

Søknadsfrist 1. juni
Aktuelle tiltak det kan søkes om tilskudd til framgår av tiltaksstrategier for kulturlandskap og miljø

Vi søker deg som vil være leder i forliksrådet

Alle kommuner skal ha et forliksråd. Det skal ha tre faste medlemmer og like mange varamedlemmer. Politiet er sekreteriat for forliksrådet. Vi søker nå etter en som kan tenke seg å være leder i forliksrådet ut 2020.

Her kan du lese mer om Forliksrådet.

Er dette noe for deg? Meld din interesse til postmottak@lebesby.kommune.no snarest. 

Bilde - minnemarkering

Minnemarkering på Hopseidet 22.august kl 11.00

I forbindelse med at det er 75 år siden tragedien på Hopseidet blir det en markering på Hopseidet lørdag 22.august. Denne markeringa skulle egentlig vært i mai, men måtte utsettes på grunn av koronapandemien.

Filmkurs for barn

Filmkurset er et gratistilbud for barn født i 2008 - 2007 - 2006 - 2005 - 2004. Det er begrenset antall plasser, påmelding innen 5. august. Påmeldingsskjema på brosjyre som ligger blant annet på biblioteket - skann eller ta bilde (husk signatur), kan også klippes av brosjyren og levere til servicekontoret.

Ny krisepakke for frivilligheten

En ny koronakrisepakke for frivillige lag og organisasjoner er klar. Formålet med ordningen er å kompensere frivillige organisasjoner som har betydelig inntektstap fra arrangementer eller annen spesifisert aktivitet, som følge av pålegg eller råd gitt av staten i forbindelse med COVID-19-utbruddet.

plakat informasjon til turister

Informasjon til turister og andre innreisende - Information to travellers arriving Norway

Det er viktig å unngå smittespredning av koronaviruset. Vi ber derfor alle respektere de råd som myndighetene gir.
It is important to stop spread of the corona virus. Please respect the national guidelines. 

bilde Kjøllefjord kirke

Informasjon fra kirkekontoret

Det er nå åpnet opp for at alle kan delta i begravelser i kirkene. Regelen om en meters avstand for de som ikke er i familie eller bor i sammen gjelder fortsatt.