Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Nyheter og kunngjøringer

Kultur og idrett: Nye smitteverntiltak 25. mars 2021

På grunn av de nye smitteverntiltakene fra nasjonale myndigheter i går, gjør kommunen følgende tiltak for kultur og idrett:

Deler av Lebesby kommune er uten strøm.

Det er usikkert hvor lenge strømbruddet vil vare.
Dersom noen ikke har mulighet for å overnatte i egen bolig på grunn av strømbruddet, ta kontakt på kommunes telefonnummer 97 99 09 00.

Vil du være med å utvikle Midt-Finnmark IKT-samarbeid?

Vi søker prosjektleder for 1- års utredning og tilrettelegging av felles IKT-samarbeid i Nordkapp, Porsanger, Lebesby og Gamvik.
Søknadsfrist 19.april 2021.

Internettkunder i Lebesby vil ikke miste forbindelsen 15. juni 2021

Telenor har bekreftet til Lebesby kommune at informasjonen i et brev nylig sendt ut til kunder er feil. I brevet skrev Telenor at abonnenter ikke lengre vil motta bredbåndstjenester fra Telenor gjennom kobbernettet etter 15. juni 2021. Telenor oppfordrer i brevet også kunder til å bestille Trådløst Bredbånd. Til Lebesby kommune beklager Telenor at brevet med misvisende informasjon er sendt til sine kunder, og de lover å kontakte kundene for å rette opp i denne feilen. Lebesby kommune har for få dager siden tildelt Signal Bredbånd AS en kontrakt for utbygging av nye bredbåndstjenester i området fra og med Bekkarfjord til og med Landersfjord, inkludert Kalak, Lebesby, Bukta, Skogvika, Oldervika, Trollbukt, Ifjord og Friarfjord. Det er essensielt for at et slikt prosjekt skal bli vellykket at de får kunder på nettverket sitt. Vi oppfordrer derfor alle i dette området til å vente med å bestemme seg for valg av ny internettleverandør til den nye leverandøren er klar til komme med et tilbud av tjenester.

Reise i påsken

Det nærmer seg påske og flere kommer nå hjem til Lebesby. Vi ber de som reiser til kommunen fra steder utenfor Finnmark om å ta test før avreise og to-tre dager etter hjemkomst.

De som reiser fra kommuner med strengere restriksjoner må i henhold til nasjonale retningslinjer forholde seg til disse også i kommunen de besøker.

Kokevarsel for Kjøllefjord er opphevet, 12.03.2021

Innsendte vannprøver er godkjent 12.03.2021, og kokevarselet for Kjøllefjord er opphevet.

Teknisk etat

Eiendomsskatt 2021 - kunngjøring om offentlig ettersyn

Offentlig ettersyn

I henhold til eiendomsskatteloven § 15 legger kommunen ut eiendomsskatteliste og fritaksprotokoll til offentlig gjennomsyn i tidsrommet 26.02.2021 – 12.04.2021 på Rådhuset i Kjøllefjord, og på kommunens hjemmeside. Skatteseddel er sendt ut.

Informasjon fra Nordkyn Kraftlag

Strøm tilbake på Nordkyn

Alle kundene på Nordkyn skal nå ha fått strømmen tilbake. Dersom noen fortsatt er uten strøm så må dere ta kontakt med oss på telefon 78499700 så snart som mulig.

Rådhuset er fortsatt stengt idag - kokevarsel gjelder fortsatt

Ledig stilling som prosjektleder for Barnevernstjeneste i Midt-Finnmark

I kommunesamarbeidet i Midt-Finnmark mellom kommunene Porsanger, Nordkapp, Lebesby og Gamvik går man nå sammen for å se på muligheten for en felles barnevernstjeneste for de fire kommunene. 

Her kan du lese utlysningstekst, samt søke på stillingen.