Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Nå rulles det ut 130 000 meter fiberkabel i Laksefjorden!

Endelig kan vi tilby befolkning, næringsliv og offentlig sektor i Laksefjorden et skikkelig bredbåndstilbud! Lebesby kommune har signert avtale med Signal Bredbånd AS om å bygge ut fibertilbud i området Bekkarfjord – Landersfjord i løpet av 2021.

Lebesby

Dette prosjektet har kommunen jobbet med siden 2016, og vi er svært glad for at saken nå løser seg. Vi hadde ikke klart dette uten god økonomisk drahjelp fra Troms og Finnmark fylkeskommune som har bidratt med tilskudd til bredbåndsutbyggingen av Nkom-midlene.

Laksefjorden er et veldig viktig område i kommunen både når det gjelder næringsutvikling og bolyst, og med et moderne fibertilbud vil vi legge til rette for ytterligere vekst og trivsel. Nå vil Signal Bredbånd AS gå ut med salgskampanje,  og vi oppfordrer alle til å melde sin interesse. Signal Bredbånd AS har åpent kundesenter 24/7, og leverer TV- og internettjenesten Altibox til både private boliger, fritidsboliger, boligselskaper og bedrifter.

Privatpersoner kan ta kontakt dersom det er spørsmål om tilbud, hastighet og pris, med Inge Steensen, salgsdirektør hos Signal Bredbånd (epost: inge.steensen@signal.no). Bedriftskunder kan kontakte John Harald Furu (epost: john.harald.furu@signal.no). Er det spørsmål om kommunens rolle i det videre arbeidet, kontakt Toril Svendsen (epost: toril.svendsen@lebesby.kommune.no).

På nettsiden til Signal Bredbånd AS kan dere følge prosjektet og finne mer informasjon.