Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Informasjon om Korona

6.4.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine til innbyggere mellom 18 og 64 år

Dette er en melding fra Lebesby kommune:

Til alle innbyggere mellom 18 og 64 år i Lebesby kommune. Kommunen ønsker å få registrert innbyggere som ønsker Covid-19 vaksine. Det vil bli innkalt i prioritert rekkefølge og vi ber derfor de som ønsker vaksine om å ta kontakt med lokal Koronatelefon på telefon nummer 97 99 09 50 og tast tallet 1 for å melde interesse.

Koronatelefonen vil være åpen for registrering fra og med onsdag 07.04.21 til og med fredag 09.04.21 mellom klokken 10.00 – 14.00.

Husk å følge smittevernsanbefalingene

Husk å følge smittevernsanbefalingene: 💦Ha god håndhygiene
🛫Begrens reisevirksomhet - Vi anbefaler at alle reiser som ikke er nødvendige utsettes
🙋‍♂️ ⬅️➡️💁‍♀️ Hold god avstand til andre og vis hensyn. Hold 2 meter avstand til andre der det er mulig, bortsett fra dem du bor med, kjæresten din eller 1-2 faste kontakter om du bor alene.

24

24.1.2021 - Anmodning angående reising og testing

Kommunes kriseledelse var samlet til ekstraordinært møte søndag klokken 10.30 med bakgrunn i strengere restriksjoner i ti kommuner på Østlandet grunnet utbrudd av den engelske virusmutasjonen.

bilde - påvist smitte

Påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune

Det ble sent lørdag kveld bekreftet påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune og 1 person er påvist smittet. Dette er en person som kom fra utlandet som har vært i karantene siden ankomst.

Oppdatering av koronaregler

Oppdatering av koronaregler for Lebesby kommune gjeldende fra 19/1 2021.

Plan for Koronavaksinasjon i Lebesby kommune

Denne planen er utarbeidet for å sikre at befolkningen i Lebesby kommune får tilgang til og gjennomført Koronavaksinasjonsprogrammet slik det er anbefalt av norske helsemyndigheter og folkehelseinstituttet i forbindelse med COVID-19-pandemien i Norge i 2020/2021. 
Planen beskriver forberedelser til vaksinasjon, ansvarsområder for tjenestene, plan for gjennomføring av vaksinering og oppfølgingsarbeidet etter vaksinering. 
Planen er bygd opp etter tiltaksplan for koronavaksinasjon i kommunene i FHI sin veileder.

påvist smitte

Påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune

Det er i ettermiddag bekreftet påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune og 2 personer er påvist smittet. Dette er personer fra utlandet som har vært i karantene siden ankomst.
 

plakat 8

8.1.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine til innbyggere over 65 år

Til alle innbyggere over 65 år i Lebesby kommune. Kommunen planlegger trinnvis vaksinering av innbyggere som ønsker Covid-19 vaksine. Det vil bli innkalt i prioritert rekkefølge og vi ber derfor de som ønsker vaksine om å ta kontakt med lokal Koronatelefon på telefon 97 99 09 50, for å melde sin interesse. Koronatelefonen vil være åpen for registrering hverdager fra kl 10.00 – 13.00 fra og med 11.01.21.

4.1.2021 - Informasjon fra Lebesby kommune vedrørende nasjonale smitteverntiltak

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, iverksettes det forsterkede nasjonale smitteverntiltak i foreløpig to uker fra 4. januar.

Lokalt for vår kommune informerer vi derfor om følgende: