Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Startsiden > Artikkel

Den kulturelle Spaserstokken arrangerer konsert med "The King is back!" torsdag 26. august

Gi slipp på rullatoren, eller nøy deg med å nikke gjenkjennende til evige slagere når konserten The King is back! kommer på scenen.

Skjermbilde The King is back

Målgruppe:

  • Aldersgruppen fra 67 år og eldre, men det er åpent for alle.
  • Beboere på omsorgssentre/omsorgsboliger, samt hjemmeboende.

Sted og tid:

  • Laksefjord omsorgssenter kl. 15:00
  • Kjøllefjord kino kl. 19:30

Pris: GRATIS

Den kulturelle spaserstokken i Lebesby arrangerer konserten The King is back! produsert av Scene Finnmark ved produsent Kai Somby og kunstnerisk leder er Asbjørn Ruud.

Elvis er selve kongen, er opplest og vedtatt av de fleste, og selv om han gikk bort i 1977, er han fremdeles sterkt til stede i manges musikalske og kulturelle bevissthet.

På denne konserten er det tid for et møte med Elvis og han musikalske univers i form av et gjenhør med et knippe av de mest kjente sangene hans. 

Musikere:

Bill Iversen - vokal

Asbjørn Ruud - gitar

Gustav Eidsvik - bass

Tobias Solheim-Nilsen - trommer

I rollen som Elvis finner vi vokalisten Bill Iversen fra Vardø. Han har mange års fartstid som sanger innen country, rock og jazz, blant annet egne Elvis-program, og han har gitt ut flere egne album samt medvirket på andres.

Med seg har han en komptrio fra Scene Finnmark/Scene Nord bestående av Asbjørn Ruud, Gustav Eidsvik og Tobias Solheim-Nilsen.

 

Vi gleder oss til å ta i mot produksjonen The King is back! og håper folk i Lebesby kommune møter opp på konsert og nyter kjent musikk sammen!