Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Startsiden Diverse tema Informasjon om Korona Artikkel

6.4.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine til innbyggere mellom 18 og 64 år

Dette er en melding fra Lebesby kommune:

Til alle innbyggere mellom 18 og 64 år i Lebesby kommune. Kommunen ønsker å få registrert innbyggere som ønsker Covid-19 vaksine. Det vil bli innkalt i prioritert rekkefølge og vi ber derfor de som ønsker vaksine om å ta kontakt med lokal Koronatelefon på telefon nummer 97 99 09 50 og tast tallet 1 for å melde interesse.

Koronatelefonen vil være åpen for registrering fra og med onsdag 07.04.21 til og med fredag 09.04.21 mellom klokken 10.00 – 14.00.

Lebesby kommune har pr 06.04.21 kun fått levert Pfizer Comirnaty vaksinen.  Det er satt opp en vaksinasjonsplan med bakgrunn i regjeringens prioriteringsrekkefølge for de som har sagt at de ønsker vaksine. All vaksinasjon i Norge er frivillig, og om du ønsker vaksine må du derfor ta kontakt på telefonnummeret ovenfor.

Lebesby kommune har i snitt mottatt 18 vaksiner pr uke, men ser ut til å øke fremover. Vi får melding om antall vaksiner 10 dager før levering, men erfaring har vist at dette har blitt endret kort tid før levering. Etter hvert som kommunen mottar koronavaksiner, vil tidspunkt for vaksinering bli satt opp fortløpende og det gis tilbud til deg som har sagt at du ønsker vaksine på sms eller du blir oppringt for å få bekreftet at du kommer på oppsatt tidspunkt.

Her finner du egenerklæringsskjema til deg som er tilbudt koronavaksine.