Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Informasjon om Korona

Oppdatering koronasituasjon 27.5.21

Det er pr 27/5 ikke påvist smitte av koronavirus i Lebesby kommune.

Oppdatering koronasituasjon 27.5.21

Det er pr 27. 5.21 ikke påvist smitte av koronavirus i Lebesby kommune.

5.5.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine

Vaksineringen fortsetter som tidligere hver uke, og vi får fortsatt tilsendt «Comirnaty» til Pfizer og BioNTech. Legekontoret ringer og informerer om vaksineringsdato og klokkeslett, til de som får tilbud de nærmeste ukene. De vaksinerte med første dose vil få utlevert time for andre dose på vaksinasjonsstedet. Forbered dere på at det kommer til å bli vaksinering i sommer.

6.4.21 - Informasjon vedrørende Covid-19 vaksine til innbyggere mellom 18 og 64 år

Dette er en melding fra Lebesby kommune:

Til alle innbyggere mellom 18 og 64 år i Lebesby kommune. Kommunen ønsker å få registrert innbyggere som ønsker Covid-19 vaksine. Det vil bli innkalt i prioritert rekkefølge og vi ber derfor de som ønsker vaksine om å ta kontakt med lokal Koronatelefon på telefon nummer 97 99 09 50 og tast tallet 1 for å melde interesse.

Koronatelefonen vil være åpen for registrering fra og med onsdag 07.04.21 til og med fredag 09.04.21 mellom klokken 10.00 – 14.00.

Husk å følge smittevernsanbefalingene

Husk å følge smittevernsanbefalingene: 💦Ha god håndhygiene
🛫Begrens reisevirksomhet - Vi anbefaler at alle reiser som ikke er nødvendige utsettes
🙋‍♂️ ⬅️➡️💁‍♀️ Hold god avstand til andre og vis hensyn. Hold 2 meter avstand til andre der det er mulig, bortsett fra dem du bor med, kjæresten din eller 1-2 faste kontakter om du bor alene.

24

24.1.2021 - Anmodning angående reising og testing

Kommunes kriseledelse var samlet til ekstraordinært møte søndag klokken 10.30 med bakgrunn i strengere restriksjoner i ti kommuner på Østlandet grunnet utbrudd av den engelske virusmutasjonen.

bilde - påvist smitte

Påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune

Det ble sent lørdag kveld bekreftet påvist smitte av Covid-19 i Lebesby kommune og 1 person er påvist smittet. Dette er en person som kom fra utlandet som har vært i karantene siden ankomst.

Oppdatering av koronaregler

Oppdatering av koronaregler for Lebesby kommune gjeldende fra 19/1 2021.

Plan for Koronavaksinasjon i Lebesby kommune

Denne planen er utarbeidet for å sikre at befolkningen i Lebesby kommune får tilgang til og gjennomført Koronavaksinasjonsprogrammet slik det er anbefalt av norske helsemyndigheter og folkehelseinstituttet i forbindelse med COVID-19-pandemien i Norge i 2020/2021. 
Planen beskriver forberedelser til vaksinasjon, ansvarsområder for tjenestene, plan for gjennomføring av vaksinering og oppfølgingsarbeidet etter vaksinering. 
Planen er bygd opp etter tiltaksplan for koronavaksinasjon i kommunene i FHI sin veileder.