Som mange av dere kanskje allerede har hørt, har han nå tatt steget til Stortinget og fått en viktig plass i energi- og miljøkomiteen Jeg mener at en slik prestasjon fortjener anerkjennelse, og jeg vil personlig gratulere både Sigurd og de som nå skal jobbe med ham for den betydningsfulle rollen de vil spille i vårt samfunn med ham på laget.

Med Sigurd i sin nye rolle, ble det min oppgave å trå til som deres nye ordfører. Jeg føler meg ydmyk, men også takknemlig for tilliten. Jeg ser virkelig frem til denne nye reisen sammen med dere.

Jeg vet at det ligger noen utfordringer og spennende oppgaver foran oss. Og ærlig talt, det er mye jeg ennå ikke vet eller forstår fullt ut. Men en ting kan jeg love dere: Jeg er her for dere, og jeg er klar til å lytte, lære og jobbe hardt for å tjene vårt fellesskap på best mulig måte.

Som et fellesskap har vi etablert visjoner for Lebesby kommune som vi alle arbeider mot. Disse visjonene, som inkluderer å skape et bærekraftig og inkluderende samfunn, vil være vår rettesnor når vi tar beslutninger og planlegger for fremtiden.

Selv om det er sant at jeg nå står overfor en helt ny hverdag som ordfører, så gleder jeg meg virkelig til å dykke ned i rollen. Sammen med den erfarne og pålitelige administrasjonen vår, ser jeg frem til å bygge videre på den gode kursen som allerede er satt.

Det viktigste for meg er å være tilgjengelig for alle. Enten det er en bekymring, et forslag eller bare en prat, så er jeg her. Jeg tror på åpenhet, ydmykhet og viljen til å lære. Sammen kan vi oppnå utrolige ting.

Trekk pusten, og kjenn at du lever

Ha en fantastisk helg, alle sammen!

 

Kristin Johnsen

 

Bilde av nåværende ordfører Kristin Johnsen og tidligere ordfører Sigurd K Rafaelsen