Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Startsiden > Artikkel

Retningslinjer for idrettshall/gymsal og treningsrom trer i kraft NÅ

Lebesby kommune har laget retningslinjer for smittevern som trer i kraft NÅ

Lebesby kommune ønsker at idrettslag og andre skal kunne bruke idrettshall/gymsal og treningsrom til fysisk aktivitet. Derfor har kommunen laget retningslinjer for bruk som fremmer smittevernstiltak. Alle må følge kommunens retningslinjer. Brudd på dette vil følge i stenging for bruk etter skoletid.

En forutsetning for at vi kan bruke idrettshall/gymsal og treningsrom er at smittevernregler følges.

Derfor har vi laget disse retningslinjene for idrettshall/gymsal, og disse retningslinjene for treningsrom og skytebane. Vi har tatt utgangspunkt i tilsvarende regler i Alta kommune.

Vi ber dere spesielt legge merke til følgende:

  • Garderobene er stengt for lag og foreninger
  • Timene skal avsluttes min 10 min før for at leietaker (idrettslag/leietakere) skal få tid til renhold, og at ulike treningsgrupper ikke møtes. Lokalet skal være tømt før neste gruppe kommer inn. All venting skjer utendørs.
  • Idrettslagene/leietakere har ansvar for rengjøring av berøringspunkt og utstyr etter hver trening.
  • Enkelpersoner som bruker treningsrom har ansvar for rengjøring av utstyr som en selv bruker, samt overholder antall på 4 personer.

Det blir sendt ut informasjon til alle idrettslag/leietakere, samt enkeltpersoner som bruker treningsrom. Alle brukere må bekrefte av de har lest og forstått retningslinjer. 

 

Ved spørsmål ta kontakt med Maria Løkvoll, 979 90 985, maria.lokvoll@lebesby.kommune.no.