Stillingsbeskrivelse kokk


1. Stillingens formål
Kokk skal
Fremme helse og skape trivsel og velvære for brukerne gjennom et kvalitativt godt kostholdet til beboerne ved sykehjemmet og hjemmeboende brukere som mottar matombringing i Kjøllefjord

2. Plassering i organisasjon
Kokk rapporterer
Nærmeste overordnede er Arbeidsleder og kjøkkenet er underlagt avdelingsleder for helsesenteret

3. Stillingens ansvars- og myndighetsområder
Utføre de aktiviteter/ arbeidsoppgaver som blir pålagt av arbeidsleder i forhold til bl.a å tilberede/ produsere all mat, servere, motta, emballere og lagre denne på en riktig måte.Være aktiv og kreativ medspiller ved kjøkkenet og sikre at alle arbeidsoppgaver skjer i henhold til hygieniske forskrifter.
Sørge for et variert, eldrevennlig og sunt kosthold til brukerne
Lage frokost og middag til beboerne ved sykehjemmet
Lage middag til hjemmeboende brukere i Kjøllefjord
Produsere de nødvendige bake- og konditorvarer til kjøkkenet
Matombringing
Delta aktivt i arbeidet med internkontroll, hygiene og HMS

4. Øvrige oppgaver
Dersom arbeidsleder ikke er tilstede er det vakthavende kokk om er arbeidsleder stedsfortreder.
Renhold av kjøkkenlokalene
Renhold av utstyr
Ta ut søpla hver dag

5. Ideelle kvalifikasjonskrav
Kokk
Fagbrev
Erfaring og interesse for å jobbe som kokk ved institusjon
Førerkort kl. B

6. Evalueringskriterier/kriterier for vurdering av jobbresultat
Kokk
Brukertilfredshet
Sunt og variert kosthold
Medvirke til å skape et godt samarbeid og arbeidsmiljø

7. Avansementsmuligheter ( i kommunen)
Arbeidsleder Kjøkken


8. Stillingskode og avlønning
Avlønnes i SKO 7517 etter ansiennitet.

[Tilbake til hovedoversikt]



Lebesby kommune
Besøksadresse: Strandveien 152, Kjøllefjord
Postadresse: Postboks 38, 9790 KJØLLEFJORD
Telefon: 78 49 95 55, Telefaks 78 49 84 67
E-post: postmottak@lebesby.kommune.no