Tekststørrelse: A A A

Suomi Norsk Deutsch English

Arctic Race of Norway 2018

Kart Tana-Kjøllefjord

Informasjon om veistenging under Arctic Race

2. Etappe, Tana-Kjøllefjord 17/08/2018

OBS! I innkjøringen til Kjøllefjord (avkjøring til Kraftlaget og Mollaveien) stenges veien for all transport fredag 17. august kl. 06.00-18.30. Her skal målområdet rigges. Personbiler og varebiler kan benytte sykkel- og gangsti mellom Kjøllefjord Autosenter og Breivikvegen. Trailere og større kjøretøy vil ikke kunne benytte omkjøringen i dette tidsrommet. Ta kontakt med Frank Pettersen mobil 97990925 hvis noen  passere med større kjøretøy.  

Program folkefest

Program for målgang og folkefest - Arctic Race of Norway

Vi inviterer til folkefest 17.-19. august!

Takk til lokale lag og foreninger, kunstnere, artister og næringslivet for at de er med på å lage et variert og spennende program i forbindelse med at Lebesby kommune er vertskommune for Arctic Race of Norway. 

Kart Tana-Kjøllefjord

Informasjon om Arctic Race of Norway 2018

Kommunen samarbeider med næringsliv og lag/foreninger for å lage folkefest

Planleggingen av ulike arrangement i kommune i forbindelse med Arctic Race er godt i gang! Sett av 17.-18. august for da skjer det mye spennende i kommunen! Program kommer senere.

 

 

Syklister

Bli med på folkefesten 17. august!

Arctic Race kommer til Lebesby kommune, Nordkyn og har målgang i Kjøllefjord

Arctic Race of Norways 2. etappe har start fra Tana bru og målgang i Kjøllefjord den 17. august ca kl. 16-16.30. Vi gleder oss stort til sykkel- og folkefest og håper mange blir med!